BackBack

KOMO WOODEN CABINET CREAM/BEIGE 80Χ40Χ80 / CODE 6-50-147-0006

Lek 57,100 Lek 34,260

KOMO WOODEN CABINET CREAM/BEIGE 80Χ40Χ80 / CODE 6-50-147-0006

E shitur

Përshkrimi i Produktit

KOMO WOODEN CABINET CREAM/BEIGE 80Χ40Χ80 /

CODE 6-50-147-0006

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.