BackBack

KANE QELQI Height:20,2 Length:19,5 Width:13,2 CODE HOZ5203

Lek 4,000 Lek 2,800

KANE QELQI Height:20,2 Length:19,5 Width:13,2 CODE HOZ5203

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

KANE QELQI Height:20,2 Length:19,5 Width:13,2

CODE HOZ5203

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.