BackBack

FRUTJERE GLASS FOOTED BOWL CLEAR 36Χ20Χ17 / CODE 6-70-504-0046

Lek 5,900 Lek 4,130

FRUTJERE GLASS FOOTED BOWL CLEAR 36Χ20Χ17 / CODE  6-70-504-0046

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

FRUTJERE GLASS FOOTED BOWL CLEAR 36Χ20Χ17 /

CODE  6-70-504-0046

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.