BackBack

FRUTIERE GLASS BOWL CLEAR Φ28Χ12

Lek 4,200

FRUTIERE GLASS BOWL CLEAR Φ28Χ12 CODE / 6-70-504-0070

E shitur

Përshkrimi i Produktit

FRUTIERE GLASS BOWL CLEAR Φ28Χ12

CODE / 6-70-504-0070

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.