BackBack

FRUTIERE bowl h12,5 cm26-26 No 2015 / CODE 20.0015.004

Lek 3,900

FRUTIERE bowl h12,5 cm26-26 No 2015 / CODE 20.0015.004

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

FRUTIERE bowl h12,5 cm26-26 No 2015 /

CODE 20.0015.004

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.