BackBack

FRUTIERE bowl cm 33-19 h9,5 No 2024 /CODE 20.0024.04

Lek 3,900 Lek 3,120

FRUTIERE bowl cm 33-19 h9,5 No 2024 / CODE 20.0024.04

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

FRUTIERE bowl cm 33-19 h9,5 No 2024 /

CODE 20.0024.04

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.