BackBack

Frutiere kristali BOWL 210 ENIGMA (ANGLES)/CODE CM-0042455

Lek 3,800 Lek 3,040

Frutiere krsitali BOWL 210 ENIGMA (ANGLES)/ CODE CM-0042455

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

Frutiere krsitali BOWL 210 ENIGMA (ANGLES)/

CODE CM-0042455

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.