BackBack

DEKORACION SHEGE GLASS POMEGRANATE PURPLE D11X12CM/CODE 3-70-458-0017

Lek 2,700 Lek 1,620

DEKORACION SHEGE GLASS POMEGRANATE PURPLE D11X12CM/ CODE 3-70-458-0017

Përshkrimi i Produktit

DEKORACION SHEGE GLASS POMEGRANATE PURPLE D11X12CM/

CODE 3-70-458-0017

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.