BackBack

DEKOR PEME WOOD/METAL DECO BIRDS SILVER/NATURAL 25Χ5Χ27 / CODE 3-70-357-0126

Lek 4,000 Lek 2,400

DEKOR PEME WOOD/METAL DECO BIRDS SILVER/NATURAL 25Χ5Χ27 / CODE 3-70-357-0126

E shitur

Përshkrimi i Produktit

DEKOR PEME WOOD/METAL DECO BIRDS SILVER/NATURAL 25Χ5Χ27 /

CODE 3-70-357-0126

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.