BackBack

DEKOR MURI FLUTURA S/3 METAL WALL DECO BUTTERFLY 3ASSR DESIGNS 25Χ3Χ22 / CODE 3-70-148-0030

Lek 4,300 Lek 2,580

DEKOR MURI FLUTURA S/3 METAL WALL DECO BUTTERFLY 3ASSR DESIGNS 25Χ3Χ22 / CODE 3-70-148-0030

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

DEKOR MURI FLUTURA S/3 METAL WALL DECO BUTTERFLY 3ASSR DESIGNS 25Χ3Χ22 /

CODE 3-70-148-0030

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.