BackBack

DEKOR MAKINE ANTIKE METAL ANTIQUE CAR 16Χ6,5Χ6,5 /CODE 3-70-726-0088

Lek 2,500 Lek 2,000

DEKOR MAKINE ANTIKE METAL ANTIQUE CAR 16Χ6,5Χ6,5 / CODE 3-70-726-0088

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

DEKOR MAKINE ANTIKE METAL ANTIQUE CAR 16Χ6,5Χ6,5 /

CODE 3-70-726-0088

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.