BackBack

DEKOR LULE PEME FUCHSIA Φ30 / CODE 2-85-084-0221

Lek 400 Lek 320

DEKOR LULE PEME  FUCHSIA Φ30 / CODE 2-85-084-0221

Përshkrimi i Produktit

DEKOR LULE PEME  FUCHSIA Φ30 /

CODE 2-85-084-0221

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.