BackBack

DEKOR KRISHTLINDJESH CERAMIC HOUSE W/MUSIC AND LIGHT 16,5Χ13Χ19,5 /CODE 2-70-079-0003

Lek 5,800 Lek 3,480

DEKOR KRISHTLINDJESH CERAMIC HOUSE W/MUSIC AND LIGHT 16,5Χ13Χ19,5 / CODE 2-70-079-0003

Nxito, ka vetëm 5 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

DEKOR KRISHTLINDJESH CERAMIC HOUSE W/MUSIC AND LIGHT 16,5Χ13Χ19,5 /

CODE 2-70-079-0003

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.