BackBack

DEKOR GLOB METAL GLOBE GOLDEN/LT BLUE 18Χ18Χ21 / CODE 3-70-803-0067

Lek 3,500 Lek 2,800

DEKOR GLOB METAL GLOBE GOLDEN/LT BLUE 18Χ18Χ21 / CODE 3-70-803-0067

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

DEKOR GLOB METAL GLOBE GOLDEN/LT BLUE 18Χ18Χ21 /

CODE 3-70-803-0067

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.