BackBack

DEKOR DORE POLYRESIN DECO HAND GOLD 17Χ8Χ9 / CODE 3-70-645-0029

Lek 3,300 Lek 1,980

DEKOR DORE POLYRESIN DECO HAND GOLD 17Χ8Χ9 / CODE 3-70-645-0029

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

DEKOR DORE POLYRESIN DECO HAND GOLD 17Χ8Χ9 /

CODE 3-70-645-0029

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.