BackBack

TAVOLINA SET 2 golden-black-white marble D70x50cm / CODE PAK120-000347

Lek 22,200

TAVOLINA SET 2 golden-black-white marble D70x50cm / CODE PAK1120-000347

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TAVOLINA SET 2 golden-black-white marble D70x50cm /

CODE PAK1120-000347

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.