BackBack

ABAZHUR TAVOLINE METAL/CERAMIC TABLE LUMINAIRE GREY/SILVER Φ25Χ50 CODE 3-15-711-0083

Lek 3,500 Lek 2,800

ABAZHUR TAVOLINE  METAL/CERAMIC TABLE LUMINAIRE GREY/SILVER Φ25Χ50 CODE 3-15-711-0083

Nxito, ka vetëm 4 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

ABAZHUR TAVOLINE  METAL/CERAMIC TABLE LUMINAIRE GREY/SILVER Φ25Χ50

CODE 3-15-711-0083

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.