BackBack

ABAZHUR TAVANI METAL CEILING LUMINAIRE W/5 LIGHTS ANT.BLACK/GOLD 50Χ50Χ45 / CODE 3-10-872-0079

Lek 20,800 Lek 12,480

ABAZHUR TAVANI METAL CEILING LUMINAIRE W/5 LIGHTS ANT.BLACK/GOLD 50Χ50Χ45 / CODE 3-10-872-0079

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

ABAZHUR TAVANI METAL CEILING LUMINAIRE W/5 LIGHTS ANT.BLACK/GOLD 50Χ50Χ45 /

CODE 3-10-872-0079

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.