DEKOR FIGURINE RESIN BLACK/GOLDEN 15X13X27/CODE 3-70-497-0030

Lek 4,500 Lek 3,600

DEKOR FIGURINE RESIN BLACK/GOLDEN 15X13X27/ CODE 3-70-497-0030

E shitur

Përshkrimi i Produktit

DEKOR FIGURINE RESIN BLACK/GOLDEN 15X13X27/

CODE 3-70-497-0030

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.