Abazhur white glass-white fabric lampshade D25x41cm/CODE Pak300-000002

Lek 6,700

Specifikimet:* Ndërtimi i metalit dhe xhamit të cilësisë së shkëlqyer me rezistencë të madhe ndaj konsumit.* Kapelë e veshur me pëlhurë me qëndrueshmëri të pakrahasueshme.* Ka vend per llampe te tipit...

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

Specifikimet:
* Ndërtimi i metalit dhe xhamit të cilësisë së shkëlqyer me rezistencë të madhe ndaj konsumit.
* Kapelë e veshur me pëlhurë me qëndrueshmëri të pakrahasueshme.
* Ka vend per llampe te tipit E27 e cila nuk eshte e perfshire ne cmim.
* Konsumi maksimal 60 Watt.
* Ofrohet ne ngjyre te bardhe.

Dimensionet e produktit:
Gjatësia: 25 cm
Gjerësia: 25 cm
Lartësia: 41 cm

Komente:
Produkti dorëzohet i pamontuar në paketimin e tij të fabrikës.
Nuanca e ngjyrave të produktit mund të ndryshojë pak nga paraqitja e tij fotografike në ekranin tuaj.

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.